شرایط تسهیلات خود اشتغالی و کارفرمایی بهزیستی چیست؟
سرپرست مشارکتهای مردمی ادارهکل بهزیستی استان زنجان گفت: در ده ماهه سالجاری بیش از ۱۵۰۰ نفر از مددجویان واجد شرایط از حق بیمه خویشفرمایی و کارفرمایی (تثبیتی، جدید) بهرهمند شدهاند.
رضا نوروزی در گفتوگو با ایسنا، درباره شرایط و ضوابط پرداخت بیمه خویشفرمایی و کارفرمایی معلولان و مددجویان و تسهیلات خوداشتغالی و کارفرمایی بهزیستی، اظهار کرد: پرداخت مشوقهای بیمهای (کارفرمایی و خویشفرمایی) به معلولان برابر قانون جامع حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت (ماده ۱۳) فاقد محدودیت زمانی ۵ ساله است و محدودیت زمانی ۵ ساله شامل سایر مددجویان تحت پوشش است.
وی با بیان اینکه در ده ماهه سالجاری بیش از ۱۵۰۰ از مددجویان واجد شرایط از حق بیمه خویشفرمایی و کارفرمایی (تثبیتی، جدید) بهرهمند شدهاند، افزود: پرداخت تسهیلات تسهیلگری اشتغال به جامعه هدف سازمان بهزیستی تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان بر اساس ارائه مجوز شغلی است.
این مسئول تصریح کرد: پرداخت همزمان تسهیلات بانکی و مشوقهای بیمهای در صورتی که موجب پایداری اشتغال مددجویان شود با تشخیص کمیته اشتغال شهرستان یا استان بر اساس اعتبارات ابلاغی بلامانع است.
مبلغ وام خوداشتغالی بهزیستی چقدر است؟
نوروزی ادامه داد: یکی دیگر از مشوقها پرداخت وام قرضالحسنه اشتغال کارفرمایی تا سقف ۲۰ میلیارد ریال برای حداقل ۲۰ نفر مددجو و به ازای هر نفر حداکثر ۲۰۰ میلیون تومان برای کارفرمایان اشتغالزا است که این مورد به شرط انعقاد قرارداد تابع قانون طبق ضوابط و مقررات مربوطه با پرداخت حداقل یک ماه حقوق، دستمزد و بیمه است.
سرپرست مشارکتهای مردمی اداره کل بهزیستی استان زنجان خاطرنشان کرد: در پرداخت وام قرضالحسنه اشتغال کارفرمایی باید تعهد محضری مبنی بر بهکارگیری فرد مددجو در طول مدت بازپرداخت تسهیلات اشتغال مطابق مصوبه بانک مرکزی وجود داشته باشد. همچنین در خصوص مبلغ و مدت بازپرداخت و ارائه نسخه فیمابین کارفرما و کارگر و تعهدنامه مذکور بلامانع است.